RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Redakcija TV Subotica | 23. decembar 2020. | 09:44 | Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Na dan Božića,  u petak 25. decembra, od 7 do 20 časova radiće ogranci 2, 4 i 6. Od 7 do 14 časova pacijente će primati ambulanta u Malom Bajmoku, u Tavankutu i na Paliću. Zdravstvene stanice Bajmok i Čantavir radiće od 7 do 20 časova, nakon čega će do 7 sati ujutru u njima raditi Služba za hitnu medicinsku pomoć. Odeljenja ginekologije i pedijatrije i Razvojno savetovalište u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece radiće od 7 do 20 časova. Dečje ambulante u Bajmoku, čantaviru i na Paliću neće raditi. U dečjem dispanzeru biće organizovano pedijatrijsko dežurstvo od 20 časova do ponoći. Radno vreme Stomatološke službe na Stomatološkoj poliklinici i u Ulici Đure Đakovića biće od 7 do 19 časova. Internisti u ogranku 3 neće raditi. Kovid ambulante u Kumičićevoj i Harambašićevoj ulici će raditi uobičajeno, od 7 do 22 časa.

Apoteke će sutra raditi skraćeno, prepodne do 12 časova i popodne do 17 časova. U petak neće raditi, osim apoteke u prizemlju Gradske kuće, koja će tokom praznika dežurati non-stop.

JKP „Čistoća i zelenilo“ u petak neće odvoziti komunalni otpad. Iz delova grada koji su na rasporedu za taj dan, otpad će se odvoziti u subotu. Deponija će biti otvorena.

Autobusi „Subotica-transa“ će na dan Božića saobraćati po redu vožnje za subotu.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje u petak, kako u zonama na otvorenim parkinzima, tako i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta.

U petak će od 8 do 13 časova raditi pošte na Karađorđevom putu, na Segedinskom putu br. 61, u Aksentija Marodića, Franje Kluza, Edvina Zdovca, 51. divizije, Blaška Rajića, na Aleji maršala Tita i na Paliću. Od 7 do 10 časova će biti otvorena pošta na Kelebiji, a od 8 do 12 časova u Čantaviru i Bajmoku.Ostale pošte neće raditi.

Za zaposlene u Gradskoj upravi, 25. decembar je neradni dan.

Sinagoga će sutra biti otvorena od 10 do 14 časova, dok na dan Božića neće raditi.

Ostale vesti iz ove kategorije