RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Klizalište od danas otvoreno i za građane

Redakcija TV Subotica | 28. decembar 2020. | 11:43 | Društvo

Klizalište od danas otvoreno i za građane

Gradsko klizalište od danas mogu da koriste i građani, saopšteno je iz JKP „Stadion“. Zbog aktuelne epidemiološke situacije,  na ledu će istovremeno moći da boravi najviše 100 klizača, a u zatvorenom prostoru klizališta najviše 10 osoba, što će kontrolisati dežurni radnici.

Posetioci će biti u obavezi da nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru, na ledenoj ploči i u situacijama kada nisu u mogućnosti da održe preporučenu fizičku distancu od najmanje dva metra u svim pravcima između posetilaca. Ispred ulaza u objekat biće postavljena sredstva za dezinfekciju ruku i dezobarijere, a na vidljivim mestima biće istaknute informacije o higijenskim postupcima i smernicama o pravilnom ponašanju posetilaca, a koje se pre svega odnose na obavezu pranja ruku i potrebu održavanja fizičke distance.Takođe, biće pojačana higijena i dezinfekcija radnih i pomoćnih prostorija, koje će se često provetravati, a korisnicima se preporučuje da svoje lične stvari ne ostavljaju u garderobi .Kao i do sada, prodaja karata i izdavanje klizaljki biće na šalteru, a u cilju izbegavanja gužvi, biće organizovana i pretprodaja karata.

Cena ulaznice je ostala nepromenjena i iznosi 110 dinara za dva sata klizanja, a posetioci koji ne poseduju klizaljke moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara.

Gradsko klizalište radiće 28, 29. i 30. decembra u tri termina, odnosno od 10 do 12, od 14 do 16 i od 18 do 20 časova, dok će 31. decembra biti otvoreno od 10 do 12 i od 14 do 16 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije