RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Redakcija TV Subotica | 30. decembar 2020. | 09:46 | Servisne informacije

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Ambulante Doma zdravlja koje rade popodnevnu smenu, sutra će primati pacijente do 17 časova. 1. i 2. januara neće raditi nijedna ambulanta. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a nakon toga u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi prva dva dana nove godine, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Kovid ambulante u Kumičićevoj i Harambašićevoj ulici će 31. decembra raditi od 7 do 19 časova, a 1. i 2. januara od 7 do 20 časova.

Ogranci Apoteke Subotica 31. decembra će raditi skraćeno, do 12 odnosno do 17 časova. Prva dva dana 2021. radiće samo ogranak u prizemlju Gradske kuće, koja će dežurati non-stop.  

Maksi, Lidl, Roda i Univerexport sutra će raditi do 18 časova, 1. januara je neradni dan, a 2. januara će radno vreme biti uobičajeno.

Autobusi „Subotica-transa“ će sutra saobraćati do 21 čas, a 1. i 2. januara po redu vožnje za nedelju.  

JKP „Čistoća i zelenilo“ 1. januara neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan. Komunalni otpad iz Bajmoka, sa desne strane iz pravca Subotice i iz Mišićeva (žuti džakovi), odvoziće se 2. januara. Prvog dana nove godine deponija će biti zatvorena.

Ostale vesti iz ove kategorije