RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Redakcija TV Subotica | 12. februar 2021. | 11:06 | Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Ambulante Doma zdravlja 15. i 16. februara neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova. Služba za zdravstvenu zaštitu žena takođe neće raditi, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Planirana vakcinacija i revakcinacija građana obavljaće se na punktovima u Novoj opštini i u ambulanti u Kumičićevoj, od 8 do 20 časova.

Za vreme državnog praznika, dežuraće apoteka Ogranak I u prizemlju Gradske kuće,  od 7.30 do 22 časa.

Autobusi „Subotica-transa“ će tokom prazničnih dana saobraćati po redu vožnje za nedelju, najavljeno je iz ovog preduzeća.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje 15. i 16. februara, a tokom praznika neće raditi ni reklamacije i blagajna preduzeća.

JKP "Subotičke pijace" neće raditi za vreme državnog praznika, 15. i 16. februara. Služba naplate na pijacama u nadležnosti preduzeća radiće po ustaljenom radnom vremenu pijaca.

Lidl će oba praznična dana raditi po ustaljenom radnom vremenu, do 21 čas.

U ponedeljak i utorak biće otvorena samo pošta u objektu Univerexporta na Bajskom putu, od 9 do 16 časova, i na graničnom prelazu Horgoš, koja će raditi non-stop.

JKP „Čistoća i zelenilo“ tokom prazničnih dana neće odvoziti komunalni otpad sa terena, osim 15. februara sa leve strane MZ Kelebija, gledano iz pravca Subotice.

Ostale vesti iz ove kategorije