RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Poljoprivreda

Raspisan javni oglas za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Redakcija TV Subotica | 30. mart 2021. | 09:13 | Poljoprivreda

Raspisan javni oglas za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Grad je doneo Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Subotice. Kako prenosi portal subotica.com, među ponuđenim parcelama nalaze se katastarske opštine Donji grad, Novi grad, Stari grad,  Bački Vinogradi, Bajmok, Bikovo, Čantavir, Đurđin, Palić, Tavankut i Žednik. U pitanju su njive, voćnjaci, livade, pašnjaci i vinogradi.

Uvid u dokumentaciju – grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela može se izvršiti u Gradskoj kući, u kancelariji 200 na drugom spratu, svakog radnog dana od 9 do 13 časova, kao i na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište.

Grad Subotica je 31. marta i 1. aprila obezbedio obilazak poljoprivrednog zemljišta. Nadmetanje se vrši elektronskim putem, pravo na učešće imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja su aktivna najmanje tri godine, a važi kako za fizička tako i pravna lica. Rok za prijavu je 8. april, do 14 časova, isključivo putem aplikacije Ministarstva poljoprivrede. Otvaranje ponuda je zakazano za 16. april.

Ostale vesti iz ove kategorije