RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Subotica dobila moderan logističko-carinski terminal

Marijana Tolimir | 7. april 2021. | 11:21 | Privreda

Subotica dobila moderan logističko-carinski terminal

Kompanija „Terminal Su“ otvorila je savremen logističko-carinski terminal koji se nalazi na izlazu iz Subotice, zahvaljujući kom kamioni više neće morati da ulaze u grad, a korisnici će dobiti sve usluge na jednom mestu.

Reč je višenamenskom objekatu površine 2000 kvadrata  u kom se nalaze špedicije, carina, sanitarna inspekcija, kao i restoran. U sklopu kompleksa su i dodatni sadržaji poput bankomata, radionice, kupatila za vozače, prodavnica za kamionske delove, usluge pretovara, vaga, kao i usluge dezinfekcije vozila.

Ipak kako ističu iz kompanije „Terminal Su“, poseban značaj ovog centra je upravo njegova lokacija: nalazi se na izlasku iz grada u neposrednoj blizini auto-puta E-75, na delu petlje Subotica–Jug.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, koji je podsetio da je zahvaljujući „ipsilon kraku“ jedan deo teškog teretnog saobraćaja izmešten iz Subotice, dok će Terminal Su dodatno rateretiti grad od onih kamiona koji su ulazili do javnih skladišta.

Kompanija „Terminal Su“ finansirala je investiciju iz sopstvenih sredstava, a ukoliko bude potrebe, kompleks može i da se proširi.

Ostale vesti iz ove kategorije