RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Obuka RRA Panonreg za početnike u poslovanju

Redakcija TV Subotica | 12. april 2021. | 11:42 | Privreda

Obuka RRA Panonreg za početnike u poslovanju

Regionalna razvojna agencija Panonreg organizuje besplatnu dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju. Obuka je namenjena startap preduzetnicima i nezaposlenim licima, naročito onima koji imaju nameru da konkurišu na Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2021. godini koji sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje.

Sadržaj obuke čine pet modula: Uvod u preduzetništvo, Elementi bizinis plana,  Osnovi finansijskog upravljanja, Pravna regulativa otvaranja privrednih subjekata, Upoznavanje sa uslovima Javnog poziva za dodelu subvencija za samozapošljavanje. Nakon obuke, polaznici će dobiti potvrdu koja čini sastavni deo prijavne dokumentacije za konkurisanje na programe koje sprovode Nacionalna služba za zapošljavanje i Fond za razvoj Srbije.

Obuka će biti održana 14. i 15. aprila od 10 do 15 časova u sali 212, na 1. spratu  zgrade Otvorenog univerziteta. Zainteresovani  treba da dostave svoje kontakt podatke na  office@panonreg.rs  ili  putem telefona na broj 024/554-107.

Ostale vesti iz ove kategorije