RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Ministarka privrede u poseti Subotici

Sanda Mileusnić | 11. jun 2021. | 12:43 | Privreda

Ministarka privrede u poseti Subotici

Ministarka privrede, Anđelka Atanasković posetila je Suboticu, i tom prilikom se  sastala sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, predstavnicima lokalne samouprave i Regionalne privredne komore. Okosnica razgovora bila je stanje subotičke privrede i njeni potencijali.

Ministarka je ocenila da je subotička privreda u odličnom stanju, jer  iako je epidemija uzela danak, privrednici se oporavljaju, te ih je pozvala da iskoriste podsticaje Ministarstva privrede zahvaljujući kojima će moći i dalje da rade i da se razvijaju.

Gradonačelnik Bakić izrazio je zadovoljstvo što ministarka vodi računa o subotičkim privrednicima, i istakao da se lokalna samouprava trudi da komunikaciju sa svima koji posluju na teritoriji grada podigne na najviši nivo, od najmanje porodične firme, pa sve do velikih međunarodnih kompanija, te da je to u najboljem interesu svih građana, jer vodi otvaranju novih radnih mesta.

U nastavku posete Subotici, ministarka Atanasković sastaće se i sa desetak lokalnih privrednika kako bi saslušala njihove probleme.

Ostale vesti iz ove kategorije