RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Podnošenje zahteva za regresirane mesečne karte do 15. avgusta

Redakcija TV Subotica | 2. avgust 2021. | 10:45 | Društvo

Podnošenje zahteva za regresirane mesečne karte do 15. avgusta

Učenicima putnicima subotičkih srednjih škola, koji su stanovnici Subotice, koji putuju za Bačku Topolu, Kanjižu,Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, mesečne karte će se rešavati u srednjim školama u koje su upisani, saopštio je Sekretarijat za društvene delatnosti Gradske uprave.

Zahtevi za regresirane mesečne karte predaju se u Gradskom uslužnom centru, do 15. avgusta. Uz zahtev je potrebno priložiti fotokopiju lične karte, ako učenik nema, onda jednog od roditelja; potvrdu škole o upisu, koja sadrži obrazovni profil i napomenu da učenik prvi put upisuje razred; dokaz o pozitivnom uspehu-overenu kopiju đačke knjižice ili svedočanstva, koje su potpisali direktor škole i odeljenski starešina.

Učenici linearno plaćaju 1.800 dinara od pune cene mesečne karte, a ukoliko nisu u mogućnosti zbog lošijeg materijalnog stanja, treba da se obrate Centru za socijalni rad za oslobađanje plaćanja učešća.

Putni troškovi se ne participiraju učenicima koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u subotičkim srednjim školama i ponavljačima.

Potvrde za mesečne karte izdavaće se od 23. do 31. avgusta, u Gradskoj upravi, na III spratu u sobi 305, od 10 do 13.30 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije