RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević dobitnik „Mostarske povelje”

Redakcija TV Subotica | 27. avgust 2021. | 08:00 | Društvo

Pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević dobitnik „Mostarske povelje”

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević ovogodišnji je laureat "Mostarske povelje", priznanja koje se dodeljuje kao podstrek za jačanje i razvoj prosperiteta u okviru regiona.

„Mostarska povelja” je novoustanovljeno priznanje koje dodeljuju Jadransko-jonski i Podunavski region, u čast onih uglednika, javnih radnika i drugih delatnika i institucija koji doprinose unapređenju saradnje u svim oblastima privrednog i društvenog stvaralaštva. Po rečima organizatora, nagrada simboliše uspeh i predstavlja most koji ne poznaje i ne priznaje granice, ono je radost u stvaranju i sreća ovaploćene vizije.

- Izuzetna mi je čast što sam jedan od dobitnika ovog priznanja. Međuregionalna saradnja i povezivanje svih ključnih aktera, institucija i pojedinaca u regionu veoma su važne i značajne.  Kako u cilju jačanja svih grana privrede, preduzetništva, tako i u pogledu kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda regiona - istakao je Nenad Ivanišević.

Inače, kao predstavnik AP Vojvodine, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević učestvovao je na regionalnoj konferenciji u Mostaru, posvećenoj privredi u regionu, kao i multimodalnim evropskim koridorima.

Izvor: subotica.com

Foto: kurir.rs

Ostale vesti iz ove kategorije