RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Poljoprivreda

Ponuda semena firme „Salaš 024“ za setvu prolećnih kultura

Karolina Bašić | 28. februar 2018. | 13:58 | Poljoprivreda

Ponuda semena firme „Salaš 024“ za setvu prolećnih kultura

Koje hibride odabrati za setvu prolećnih kultura, aktuelna je tema među poljoprivrednicima. Firma Salaš 024 u ponudi ima gotovo 300 različitih hibrida, pa paori imaju mogućnost da odaberu u skladu sa uslovima poizvodnje, nivoom agrotehnike i željenim prinosom.

Prolećna setva kukuruza i suncokreta samo što nije počela. Firma Salaš 024 kroz saradnju sa najvećim i najkvalitetnijim semenskim kućama, već punih 27 godina, obezbeđuje najširu i najpovoljniju ponudu semena. Trenutno se u prodavnici firme Salaš 024 može naći gotovo 300 različitih hibrida, koliko ih i ima na tržištu.

Iako su njive pod belim prekrivačem, paorima se savetuje da se pripreme za prolećnu setvu. Nakon otapanja snega, treba sačekati desetak dana od početka vegetacije, pa uraditi drugu prihranu useva. Ipak, stručnjaci ističu da sa setvom prolećnih kultura ne treba žuriti.

Firma Salaš 024 nudi celokupno zaokružen sistem proizvodnje – od semena i hemije, pa sve do otkupa. Osim toga, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokoobrazovanom kadru, pružaju i savetodavne usluge.

Firma Salaš 024 nalazi se na adresi Starine Novaka 24 i možete ih kontaktirati putem telefona 566 – 577 ili e-maila info@salas.rs, a aktuelne informacije i novosti možete pratiti na internet stranici salas.rs i putem društvenih mreža.

Ostale vesti iz ove kategorije