RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Vaskršnji praznici na Paliću

Karolina Bašić | 2. april 2018. | 14:14 | Društvo

Vaskršnji praznici na Paliću

Manifestacija „Vaskrs na Paliću“ počinje u četvrtak, 5. aprila, a završava se u ponedeljak, 9. aprila. Centralni događaj održaće se u subotu, 7. aprila od 11 do 13 časova na Velikoj terasi na Paliću. Manifestacija ima humanitarni karakter, a prikupljena sredstva namenjena su našoj sugrađanki Milici Oklobdžiji.

Nakon manifestacije „Uskrs u Subotici“ održane proteklog vikenda, kada su posetioci imali priliku da vide pet velikih uskršnjih jaja, sa motivima „Šta volim u Subotici i na Paliću“, turističko blago našeg grada seli se na Palić. Program će sadržati potragu za vaskršnjim jajima, radionice oslikavanja jaja i zabavu za decu i roditelje sa animatorima, kao i licitaciju. Naime, uplatioci četiri najveća iznosa na račun Milice Oklobdžije, biće dobitnici velikih vaskršnjih jaja. Devojčica Milica je obolela od cistične fibroze i potreban joj je medicinski drenažni prsluk Vest koji košta 1,3 miliona dinara.

Donaciju za Milicu Oklobdžiju možete uplatiti na račun 275-0016218800845-16, sa svrhom uplate: Donacija za nabavku prsluka Vest. Osim poziva dobrim ljudima da doniraju sredstva, organizatori obećavaju dobru zabavu i pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće u manifestaciji.

Manifestaciju organizuju Udruženje Jogi i Park Palić, sa partnerima Elitte Palić, Turističkom organizacijom Subotice, Hotelom Prezident, Vilom Milord, Vilom Larus i Salašem Đorđević, koji su povodom predstojećih praznika pripremili specijalne ponude i aranžmane. 

Ostale vesti iz ove kategorije