RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Bogat program prvomajskog uranka na Paliću

Marijana Tolimir | 23. april 2018. | 13:39 | Turizam

Bogat program prvomajskog uranka na Paliću

Prvomajski uranak na Paliću ove godine trajaće pet dana, i posetiocima svih uzrasta ponudiće bogat program i zabavu. Osim već tradicionalnih sadržaja, program je obogaćen koncertima i sportskim aktivnostima.

Proslava Prvog maja na Paliću ove godine počinje 28. aprila i trajaće sve do 2. maja. Uz raznovrsnu gastronomsku ponudu i nezaobilzni luna park, program je ove godine obogaćen i novim aktivnostima – turnirom u odbojci na pesku, kao i takmičenjem u frizbiju. Iz Preduzeća „Park Palić“ pozivaju turiste da i ovaj praznik provedu na Paliću, uz obećanje da ih očekuje bogat sadržaj i dobar provod.

Neće izostati ni koncerti – 29. aprila nastupa hor Viva vox, a sledećeg dana Saša Matić.

Tokom prvomajskih praznika, Zoo vrt će raditi produženo – od 8 do 20 časova svih pet dana, dok će cena ulaznice biti nepromenjena – 250 dinara za odrasle, besplatna za decu do sedam godina.  Kako najavljuju iz Zoo vrta , posetioce očekuje bogat kulturni i zabavni program – od javnog hranjenja životinja, do predstava za decu.

Iz Jedriličarskog kluba najavljuju održavanje dve značajne regate.

Tokom prvomajskog uranka, biće obezbeđena i vatrogasna i hitna pomoć, koje će biti stacionirane na parkingu kod Male gostione. Sve informacije o manifestaciji, turisti će moći da dobiju u Turističkom informativnom centru, kao i na info pultu preduzeća „Park Palić“.

Ostale vesti iz ove kategorije