RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Održana promocija letnje turističke sezone u Budvi

Karolina Bašić | 31. maj 2018. | 13:29 | Turizam

Održana promocija letnje turističke sezone u Budvi

U predstojećoj letnjoj sezoni na Budvanskoj rivijeri neće biti naplaćivanja ulaza na plažu, dok će korišćenje plažnog mobilijara koštati u proseku 8 evra, a cene smeštaja ostaće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, rečeno je juče u okviru promotivne kampanje, koja je pored više gradova Srbije, održana i u Subotici.

Na promociji Turističke organizacije opštine Budva, koja je održana na Jelen salašu, Miodrag Kankaraš, generalni konzul Crne Gore u Srbiji, istakao je da će na Budvanskoj rivijeri biti više javnih plaža, od kojih u Budvi tri, a dve u Herceg Novom i jedna u Kotoru.

Osim što će plaže biti dostupnije turistima, iz Turističke organizacije Budva kažu da će snabdevanje strujom biti regularno, kao i da su oba putna pravca prohodna odnosno put između Cetinja i Budve je završen, a deo kod Golubovaca kao krak preko Podgorice se završava. Takođe, cene smeštaja ostaće na nivou prošlogodišnjih.

Promotivnu kampanju predstojeće letnje turističke sezone na Budvanskoj rivijeri, juče je u našem gradu organizovala Turistička organizacija opštine Budva.

Ostale vesti iz ove kategorije