RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

„Pozorištance u šumi“ od 15. do 17. juna na Paliću

Karolina Bašić | 12. jun 2018. | 15:24 | Društvo

„Pozorištance u šumi“ od 15. do 17. juna na Paliću

Dečji festival „Pozorištance u šumi“ održaće se od 15. do 17. juna na Letnjoj pozornici na Paliću. Program festivala, koji organizuju preduzeće Park Palić Dečja igraonica „Fabrika zabave“, obeležiće predstave, interaktivne radionice i igraonice, namenjene najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima.

Prvog dana festivala od 17 časova, nastupiće grupa Larisa, Mon Mirage i Osnovna baletska škola Raičević. Nakon toga, u 19 časova održaće se predstava Petar Pan. Drugi dan festivala je Porodični dan sa Fabrikom zabave, koji počinje u 15 časova kada će biti brojne radionice, igraonice, takmičenja i žurke, sa ciljem da deca uživaju sa svojim roditeljima. Od 18 časova održaće se predstava Elza i zaleđeni Hans.

Poslednji dan festivala je u znaku predstave Patrolne šape,  koja će biti izvedena od 19 časova. Pre predstave, od 17 časova, deca će moći da učestvuju u takmičarskim i kreativnim radionicama Škole mentalne aritmetike „Malac genijalac“.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, Festival će biti odložen, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Ulaznice za prvi dan programa koštaju 300 dinara, za drugi 800 dinara, a za poslednji 600 dinara. Ulaz plaćaju samo deca, od 2 do 18 godina, a na jedno dete omogućeno je prisustvo jedne odrasle osobe gratis. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u kafe baru Hausbrandt.

Ostale vesti iz ove kategorije