RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Neverne bebe nastupaju u novogodišnjoj noći

Marijana Tolimir | 24. decembar 2018. | 13:29 | Turizam

Neverne bebe nastupaju u novogodišnjoj noći

Subotičane će u novogodišnjoj noći zabavljati poznati pop-rok bend Neverne bebe, dok će tradicionalni koncert klasične muzike biti održan 28. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće.

Uz poznate hitove grupe Neverne bebe, Subotičani će ispratiti staru i dočekati novu 2019. godinu. Poznati pop – rok bend obeležava 25 godina, a svima koji dođu na trg obećava noć za pamćenje.

Nastup počinje u 22.30 i trajaće  do jedan sat posle ponoći. Već tradicionalno, tačno u ponoć u novu godinu uploviće se uz zvuke valcera i nezaobilazni vatromet. Posetioci će imati priliku i da pazare na Vinterfestu, budući da će u novogodišnjoj noći biti otvoren.  

Kao i svake godine, ljubitelji klasične muzike moći će da uživaju u koncertu Subotičkog simfonijskog orkestra, koji će se održati 28. decembra. Uz kompozicije Štrausa, iz orkestra najavljuju i neka iznenađenja.

Karte za koncert Simfonijskog orkestra naći će se u slobodnoj prodaji od 26. decembra u Turističkoj organizaciji grada, iz koje poručuju građanima da požure sa kupovinom, jer je broj ograničen.

Za doček Nove godine, Grad je ove godine izdvojio  oko 4,4 miliona dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije