RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

GrO SNS: Nasilje neće proći

Redakcija TV Subotica | 12. april 2019. | 20:22 | Politika

GrO SNS: Nasilje neće proći

Kako bi sačuvali dostojanstvo i integritet državnih istitucija, a pre svega  gradsku Skupštinu odbranili od onih koji nasiljem, divljaštvom, rušenjem i fašizmom pokušavaju da preuzmu vlast i promene izbornu volju građana po gradovima Srbije, odbornici Srpske napredne stranke u Subotici boraviće od danas u Skupštini grada i time sprečiti pokušaj teror manjine nad većinom. Ostajemo u Skupštini grada  sve dok postoji opasnost od nasilnog preuzimanja institucija.

Subotica je simbol tolerancije i suživota a ne mržnje. Subotica je mesto gde se spajaju različite vere, nacije i različita mišljenja, i gde nema mesta nasilju na ulici i u državnim ustanovama, na koje pozivaju Obradović i družina.

Kao odbornička grupa izabrana ogromnom većinom građana, dužni smo da štitimo interese svih građana Subotice, i  omogućimo njihovo slobodno kretanje i bezbednost svuda.

Nećemo dozvoliti da se grad u koji je za prethodne tri godine uloženo više nego za  deceniju pre toga, u kome su pri kraju  kapitalne investicije koje su služile samo kao obećanja u kampanji, u kome je nezaposlenost drastično opala a porasla potražnja za slobodnim radnim mestima, pretvori u plodno tlo za  fašističke ispade. Niti ćemo dozvoliti nasilnu promenu volje građana. Nadamo se da će oni koji prete nasiljem i  upadima  shvatiti da teror neće proći, i da se vlast ne osvaja na ulici i neistinitim saopštenjima, nego na izborima.

Odbornička grupa SNS Subotica

Ostale vesti iz ove kategorije