RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

GrO SNS: Puna podrška Vučiću

Redakcija TV Subotica | 14. april 2019. | 19:50 | Politika

GrO SNS: Puna podrška Vučiću

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici na jučerašnjem  sastanku pružio je punu podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću u nastojanjima da naša Srbija bude moderna i pristojna država.

Odbrana institucija od nasilnika proistekla je ne iz hira, nego iz težnje  opozicije da ih preuzmu mimo svih demokratskih načela i mimo izborne volje građana.

Osuđujemo nasilje  i pokušaje opozicionih lidera da pristojne građane uvuku u svoje zavere, i pozivamo sve građane da ne podležu provokacijama koje im serviraju lideri opozicije. Svedoci smo šizofrenih obraćanja Trifunovića, Obradovića a nedavno i Lečića,  sa otvorenim primesama fašizma, i zato pozivamo građane   da pruže punu podršku predsedniku za izgradnju normalne, stabilne i ekonomski moćne Srbije.

Subotica kakvu Srpska napredna stranka  želi  ponosna je na svoju različitost i na činjenicu da u njoj žive nacionalne manjine koje toj različitosti doprinose. Može li sada građanska Subotica, kojom se busaju u prsa lideri ovdašnjih protesta, ozbiljno stati iza zahteva opozicionih  lidera koji su zabrinuti "naseljavanjem Arapa i Mađara od strane Vučića"?

Opozicija na jučerašnjem protestu u Beogradu nije ništa ponudila građanima osim poruka mržnje i pretnji. Za razliku od njega, skup u Novom Sadu bio je pokazatelj normalnosti, raspoloženja građana i političke moći.Najveći broj građana to prepoznaje , pa je u okviru kampanje Budućnost Srbije u mnogo manjim mestima bilo mnogo više ljudi nego na jučerašnjem  protestu opozicije. Upravo zato kao  uvereni smo  da će odziv na miting Budućnost Srbije, 19. aprila u Beogradu, biti neuporediv sa jučerašnjim opozicije. Neuporediv ne samo po broju, nego po  ozbiljnosti, po poruci koju nosi ali i po podršci koju ima u narodu. A odsustvo te podrške u  narodu upravo je glavni problem opozicije.

 

 

                                                                                               GrO SNS Subotica

Ostale vesti iz ove kategorije