RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Nastavljeno asfaltiranje ulica

Nina Kovačević | 21. maj 2019. | 14:04 | Društvo

Nastavljeno asfaltiranje ulica

Radovi  na asfaltiranju ulica Bose Milićević i Zmaj Jovine, koji se obavljaju tokom ove nedelje,  protiču dobro, ocenjuju iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, dok je presvačenje dela Majšanskog puta završeno još prošle nedelje. Vrednost investicija je oko 18 miliona dinara bez PDV.

Prošle nedelje završeni su radovi na presvlačenju asfalta na Majšanskom putu vredni oko 6 miliona dinara bez PDV-a, a tokom ove nedelje privešće se kraju  presvlačenje 950m asfalta, i to celom širinom ulice Bose Milićević, ističe Ognjen Golubović  inženjer na održavanju puteva  JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.

Izvođač radova je kompanija Vojput  iz koje poručuju da trenutno rade  planske popravke i rehabilitaciju ulica, a vrednost  ta dva ugovora je po 33 miliona dinara bez PDV-a . Za desetak dana biće nastavljeni radovi na asfaltiranju Zmaj Jovine ulice do kružnog toka na Radijalcu,objasnio je Duško Jusupović iz kompanije Vojput.                                 

Asfaltiranjem Majšanskog puta od kružnog toga kod 51.divizije do kraja prve krivine kod Ulice Isidore Sekulić,  i postavkom slivnika  koji se uskoro očekuje,  biće rešen veliki problem poplava u ovoj Mesnoj zajednici, poručio je Mirsad Nalić, predsednik Skupštine MZ „Makova sedmica“. Nalić je dodao da se nada da će  u narednom periodu biti presvučen ceo Majšanski put.

U narednom periodu planirano je proširenje  Kumičićeve, Palmotićeve i Ulice  Matije Gupca, kada bude završen idejni projekat.  Radovi posipanja tucanikom  će se obaviti u narednom periodu na Malom Radanovcu, Ljutovu i u Tavankutu.

Ostale vesti iz ove kategorije