RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Veliko interesovanje građana za predavanja Poslovnog inkubatora

Nina Kovačević | 12. jun 2019. | 13:41 | Društvo

Veliko interesovanje građana za predavanja Poslovnog inkubatora

U poslovnom inkubatoru održano je  predavanje pod nazivom „10 koraka za postizanje uspeha i unutrašnjeg mira“. Poslednje predavanje ove godine održao je Bojan Božović.

Među građanima koji su došli na predavanje bilo je onih koji su prisustvovali prvi put kao i onih koji su prethodno pratili većinu. I jedni i drugi motiv za dolazak pronašli su u želji da unaprede svoja znanja i veštine i da ih primene kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

Jedanaesto po redu,a  poslednje predavanje pre letnje pauze održao je predavač Bojan Božović, koji je prisutnima pokazao načine za kreiranje i održavanje motivacije i unutrašnjeg osećaja, negovanje ideje  otvorenog i nezavisnog uma, što je veoma teško ostvarivo uprkos pritisku sredine. Predavač tvrdi da treba biti uporan  i  hrabar u ostvarenju ideja i želja, kako u preduzetništvu tako i u privatnom životu, a predavanje koje otkriva veštine kojima se to može postići, ukoliko se premenjuje svakodnevno, predstavlja temelj za postizanje uspeha i mira.

Poslovni inkubator tri godine organizuje besplatna edukativna predavanja na koja dolazi sve veći broj ljudi. Nastavak je planiran tokom oktobra.

Ostale vesti iz ove kategorije