RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Dodeljene diplome studentima Građevinskog fakulteta

Nina Kovačević | 4. jul 2019. | 13:49 | Društvo

Dodeljene diplome studentima Građevinskog fakulteta

Na Građevinskom fakultetu  svečano je uručeno 123 diploma studentima koji su završili osnovne akademske i master studije, studijskih programa građevinarstva i geodezije. Ovo je još jedna uspešna godina, a dodela diploma je potvrda zajedničkog,  predanog truda i rada studenata i profesora, poručuju sa ovog fakulteta.

Među studentima koji su danas primili diplomu bilo je onih koji dolaze iz raznih  mesta širom naše zemlje, od Horgoša čak  do Prizrena. Zadovoljni  kvalitetom obrazovanja koje su stekli kao i profesionalnošću stručnog kadra, za građevinsku struku kažu da je perspektivna i da su zahvaljujući tome već pronašli radna mesta.            

Broj studenata koji su završili ove godine je očekivan, a diploma ovog fakulteta im pruža zaposlenje širom sveta, ističe pored kvaliteta obrazovanja kao ogromnu prednost studiranja na Građevinskom fakultetu, dekan  prof. dr Miroslav Bešević.

Univerzitet u Novom Sadu, Građevinski fakultet Subotica,  nudi studentima  upis na studijske programe grđevinarstva i geodezije. Moduli građevinarstva su konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, saobraćajnice i arhitektonsko inženjerstvo, podsećaju sa fakulteta.

Građavinski fakultet u našem gradu koji postoji 45.godina, od prošle godine, studentima nudi mogućnost da se upišu i na studijski program  geodezije. Nakon prvog dela upisnog roka sledi produžetak, a sledeći upisni rok buduće studente očekuje krajem avgusta. Za sada je prijemni ispit položilo pedeset i troje studenata, a na budžetu  ukupno ima 110 slobodnih mesta.

Ostale vesti iz ove kategorije