RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Dan otvorenih vrata u Lidlu

Sanda Mileusnić | 23. jul 2019. | 14:27 | Privreda

Dan otvorenih vrata u Lidlu

Prodajni lanac Lidl, koji u Subotici posluje od oktobra prošle godine, otvorio je vrata svojih radnih prostorija za subotičke medije, kako bi javnost upoznali sa svim benefitima i mogućnostima koje donosi rad u ovoj nemačkoj kompaniji.

Lidl je operativno poslovanje u Srbiji započeo 2018.godine, istovremenim otvaranjem 16 prodavnica, među kojima je bila i ona u Subotici. Svojim zaposlenima nudi konkurentne radne uslove i petodnevnu radnu nedelju.

Svesni činjenice koliko su zdravi i motivisani radnici važni za  kompaniju, u okviru sektora za ljudske resurse otvoreno je posebno odeljenje „Briga o zaposlenom“, a radnici ovog trgovinskog lanca imaju i privatno zdravstveno osiguranje, poručuju iz kompanije „Lidl“.

Lidl u Srbiji trenutno ima 29 prodajnih objekata u kojima ima više od 1600 zaposlenih. Radno mesto u subotičkoj prodavnici našlo je oko 40 ljudi, a njihovi kupci kažu da su uslugom i ljubaznošću veoma zadovoljni.

Svi zaposleni u ovoj kompaniji prošli su višemesečnu plaćenu obuku, a svoj posao  obavljaju u modernoj i bezbednoj opremi za rad.

Ostale vesti iz ove kategorije