RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Mol na Muškom štrandu uskoro u novom ruhu

Marijana Tolimir | 6. avgust 2019. | 11:42 | Turizam

Mol na Muškom štrandu uskoro u novom ruhu

U toku je sanacija preostalog dela mola na Paliću za koji je izdvojeno 10 miliona dinara. Rok za završetak je 90 dana, a iz nadležnog preduzeća očekuju da će ovo ulaganje obogatiti turističku ponudu i vratiti turiste na Muški štrand.

Radovi na molu na Muškom štrandu su u punom jeku – menjaju se dotrajale i nebezbedne daske. Tokom prošle godine obnovljeno je ukupno 1500 kvadrata u dva navrata, a kada se preostalih 1200 rekonstruiše, mol će u celini zasijati novim sjajem.

Prema rečima naše sagovornice, već nakon obnove prve polovine mola stigle su odlične ocene posetilaca, budući da je po tom delu moglo bezbedno da se šeta, a i vizuelno je veoma privlačan. Potpunom rekonstrukcijom, uz peščanu plažu i Akva-park koji se gradi, i Muški štand će biti atraktivan za posetioce i turiste, očekuju u preduzeću „Park Palić“.

Prve dve faze stajale su ukupno 10 miliona dinara, dok je poslednja faza radova takođe vredna 10 miliona, a finasira se iz sredstva Ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma.

Ostale vesti iz ove kategorije