RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Subotički poslovni adresar - Subotica.biz

Redakcija TV Subotica | 6. februar 2020. | 12:51 | Privreda

Subotički poslovni adresar - Subotica.biz

Subotica.biz je poslovni adresar koji na jednostavan i savremen način predstavlja firme koje posluju na području Subotice i okoline i omogućava pretragu po nazivu, oblasti delovanja i opisu delatnosti firme. U sinergiji sa portalom Subotica.com promocija poslovnih subjekata dobija dodatnu vrednost.

Poslovni adresar Subotica.biz je koncipiran kao onlajn platforma koja u osnovi sadrži blizu 6.000 subotičkih firmi koje su svrstane u pripadajuće kategorije delatnosti, kako bi se posetiocima portala omogućio jednostavan i efikasan pronalazak tražene informacije, odnosno ponude u konkretnoj oblasti. Kvalitetno tehničko rešenje obezbeđuje i brz pronalazak putem poznatih svetskih pretraživača.

Pored prezentacije delatnosti, ponude ili usluge, svakoj firmi se obezbeđuje prisutnost u srodnoj kategoriji, objava na popularnim društvenim mrežama, a kao dodatni vid promocije, koji značajno utiče na povećanje vidljivosti, klijenti dobijaju i isticanje putem tekstualnih banera na svim stranicama portala Subotica.com. 


Prezentacija poslovanja, odnosno ponuda proizvoda i usluga, predstavljena je tako da u svakom trenutku poslovanje klijenta prezentuje u najboljem maniru - atraktivno i upečatljivo, a zahvaljujući pomenutim kanalima promocije vidljivost se povećava. 

- Subotica.biz je pravo mesto za dobijanje brzih, preciznih i aktuelnih informacija o poslovnim subjektima u Subotici. Pružamo mogućnost pravnim licima i preduzetnicima da se na profesionalan način predstave na internetu, a posetiocima da lako pronađu prave informacije - kaže Boško Vukmirica, menadžer poslovnog adresara Subotica.biz.

- Filozofija modernog poslovanja glasi da ukoliko niste na internetu, kao i da ne postojite. Zabluda je da je svejedno na koji način se predstavite na internetu. Svakako, nije dovoljno da budete predstavljeni, važno je da budete pronađeni, prepoznati, a na nama je da učinimo sve da budete i izabrani - poručuje Vukmirica.

Ukoliko želite da vaše poslovanje bude promovisano na globalnoj mreži putem portala Subotica.biz, nudimo vam mogućnost oglašavanja kroz dva paketa, čije cene na godišnjem nivou iznose 4.900 odnosno 7.900 dinara. Mini prezentacija firme obuhvata jednostavno i pregledno predstavljanje poslovanja - logotip, opis i detaljne podatke o firmi, naslovnu fotografiju, galeriju fotografija i druge korisne informacije koje će pomoći posetiocima da vas bolje upoznaju i da lakše dođu do vas.

Ukoliko želite da i vaša firma bude prisutna na portalu Subotica.biz, pogledajte kompletnu ponudu na www.subotica.biz ili pozovite broj telefona 065/25-27-179 za sve informacije.

Izvor: Subotica.com

Ostale vesti iz ove kategorije