RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

„Pannonreg“ organizovao dvodnevnu obuku

Sanda Mileusnić | 27. februar 2020. | 12:31 | Privreda

„Pannonreg“ organizovao dvodnevnu obuku

Kako započeti sopstveni biznis ili unaprediti start-up preduzeće, kao i kako napraviti održivi poslovni model, moglo se čuti na obuci koju je Regionalna razvojna agencija „Pannonreg“ organizovala za nezaposlena lica i početnike u poslovanju.

Dvodnevnu obuku pohađalo je 12 učesnika, mahom nezaposlenih. Zoran Buinjac već je par godina bez posla, a u poslednje dve-tri ozbiljno razmišlja da pokrene sopstveni biznis.

Obuka je bila namenjena nezaposlenim licima i start-up preduzetnicima, koji su započeli svoje poslovanje  u ovoj ili prethodnoj godini, a tokom nje, oni su dobili osnovna znanja o tome kako uspešno voditi svoj biznis.

Nakon što  uspešno prođu obuku, polaznici  će dobiti potvrdu koja će im biti potrebna prilikom apliciranja na programe samozapošljavanja.

Nakon ove, 12.marta će biti održana još jedna obuka, na kojoj će akcenat biti na pisanju  poslovnog plana, a učesnici će takođe dobiti i instrukcije  kako da napišu prijave i apliciraju za programe za samozapošljavanje i program Fonda za razvoj.

Ostale vesti iz ove kategorije