RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Počela kupališna sezona na gradskom bazenu

Aleksandra Orlić | 15. jun 2020. | 11:44 | Društvo

Počela kupališna sezona na gradskom bazenu

Nova kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi otvorena je protekle subote. Kupači će u rekreativnom plivanju moći da uživaju do sredine septembra po cenama i radnom vremenu koji su nepromenjeni u odnosu na prošlogodišnje, ali uz obavezno poštovanje mera koje zbog aktuelne situacije sa koronavirusom preporčuje Vlada Republike Srbije.

Iako trenutni vremenski uslovi ne pogoduju ljubiteljima plivanja, kada je u pitanju boravak na otvorenim bazenima – letnja sezona na bazenima u Dudovoj šumi je zvanično otvorena. Posetiocima su na raspolaganju olimpijski bazen i tri dečja, od kojih je jedan sa termalnom vodom, igralište i tobogan za mališane, kao i nekoliko ugostiteljskih lokala u kojima možete pronaći spas od visokih temperatura.

U iščekivanju ovogodišnjih kupača, zaposleni u JKP „Stadion“ vredno su radili, kako na pripremi bazena, tako i na uređenju dvorišnog prostora.

Narednog meseca, u planu je izgradnja teretane na otvorenom, koja će posetiocima biti na raspolaganju tokom radnog vremena bazena, a čije korišćenje se neće dodatno naplaćivati.

Radno vreme bazena je dvokratno. Ponedeljkom je otvoren od 12 do 18 časova, a od utorka do petka od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda bazen radi od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova. Cene ulaznica ostale su iste, pa će deca do pet godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen moći da uđu besplatno, dok će deca od pet do deset godina, takođe uz pratnju starije osobe, plaćati 50 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce košta  110 dinara, a za penzionere 50 dinara. Vikendom su ulaznice nešto skuplje – za decu 100, a za odrasle 150 dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije