RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

GrO SNS: Ubeđeni smo u apsolutnu pobedu

Marijana Tolimir | 18. jun 2020. | 12:27 | Politika

GrO SNS: Ubeđeni smo u apsolutnu pobedu

Prema Srpskoj naprednoj stranci vlada pozitivna atmosfera, zbog čega smo ubeđeni u apsolutnu pobedu, izjavio je predsednik GrO SNS-a, Bogdan Laban, na poslednjoj konferenciji za medije uoči izbora, 21. juna. On je još jednom ponovio da onaj ko pobedi i ko bude imao najviše odbornika u Skupštini grada da će taj dati gradonačelnika.

Predsenik Gro SNS-a Bogdan Laban zahvalio se građanima na podršci i istakao je zahvaljujući toj stranci Subotica izašla iz matrice započetih, a nikad nezavršenih kapitalnih projekata. Kako je rekao, završeni su „ipsilon krak“, privodi se kraju izgradnja Narodnog pozorišta i oživljava se Palić. Kako je najavio, nastavljaju da ulažu i u narednom mandatu, a u prvom planu je rekonstrukcija Opšte bolnice.

Šef izbornog štaba, Dragi Vučković, naglasio je da je situacija na terenu veoma dobra i da SNS ima ogromnu podršku građana, te da zapravo i nisu imali političke konkurente,već su se takmičili sami sa sobom.

PR Gradskog obora, Jasmina Stevanović, je naglasila da su vodili maksimalno pozitivnu kampanju, kao i da su se trudili da pokažu dela, za koja kako je rekla, veruje da će građani prepoznati.

Čelnici SNS-a su ukazali građanima da ukoliko nisu dobili poziv za glasanje, to nije uslov za izlazak na birališta, i da mogu da glasaju sa ličnom kartom ili pasošem.

Ostale vesti iz ove kategorije