RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

GrO SNS: Nasilje nije politika

Redakcija TV Subotica | 9. jul 2020. | 09:47 | Politika

GrO SNS: Nasilje nije politika

Povodom jučerašnjih dešavanja u nekoliko gradova u Srbiji, saopštenjem za javnost obratio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici, koje prenosimo u celosti:

"Poštovani građani, nasilje nije politika.
Predsednik Srbije  i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas svim  građanima da će država umeti da zaštiti mir i stabilnost uprkos kriminalnim, huliganskim i  nasilnim napadima kojima smo svi šokirani.  
Na meti su simboli gradova, monumentalna zdanja koja su odolevala udarima ratova, ali ne  izdržavaju pod naletima huligana.
Sramno je da ih danas demoliraju oni čija su usta puna ljubavi prema Srbiji dok  bakljama i molotovljevim  koktelima pale njena znamenja.
Politika ulice ne može da oslabi Srbiju, ali može da vrati točak istorije unazad, da  pokaže svetu da je nesloga i nejedinstvo ono što Srbiju kao stega vuče unazad.
Za pravo da u politici odlučujete bori se radom i rezultatima a ne kamenicama i bakljama; bori se rečju i delima a ne paljenjem imovine građana koja je izraz nemoći; bori se izgradnjom a ne rušenjem izgrađenog.
Ne treba građani da se  suprotstavljaju batinašima,  to će učiniti država, poruka je predsednika Vučića.
Sačuvaćemo mir za našu zemlju,a predaja nikada nije bila opcija jer Srbija pobeđuje.
Borićemo se i pobediti za pristojnu i normalnu Srbiju!"    

 

Ostale vesti iz ove kategorije