RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Od danas ponovo dozvoljene posete korisnicima Gerontološkog centra

Aleksandra Orlić | 24. avgust 2020. | 12:32 | Društvo

Od danas ponovo dozvoljene posete korisnicima Gerontološkog centra

Odlukom republičkog Kriznog štaba, posete u gerontološkim centrima i domovima za stare na teritoriji Republike Srbije, koje su bile zabranjene zbog epidemije koronavirusa, od danas ponovo su dozvoljene.

Sve posete u objektu Dudova šuma će se odvijati u dvorištu Gerontološkog centra, u Domu za negu one će biti organizovane ispred objekta, dok susret korisnika smeštenih u ustanovi u Sarajevskoj ulici, sa članovima porodice neće biti moguć sve dok se ne uspostavi neophodna epidemiološka stabilnost.

O tome da je dvomesečna pauza bila preduga kako za naše najstarije sugrađane, tako i za njihove najmilije, govori broj pristiglih zahteva za odobrenje poseta.

Formular za zakazivanje poseta može se preuzeti sa sajta www.gerontoloski.rs. Popunjeni zahtevi se elektronskim putem šalju od ponedeljka do četvrtka, dok je petak rezervisan za obaveštavanje o vremenu i datumu odobrenih poseta. One će biti realizovane u toku radnih dana, u periodu od 10 do 18 časova, ukoliko  vremenski uslovi budu povoljni.

Ostale vesti iz ove kategorije