RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Kultura

Projekcije od sutra i u Eurocinemi

Redakcija TV Subotica | 31. avgust 2020. | 11:07 | Kultura

Projekcije od sutra i u Eurocinemi

Nakon više od pet meseci, bioskop Eurocinema sutra ponovo otvara vrata za ljubitelje sedme umetnosti, koji će po promotivnoj ceni ulaznice od 100 dinara moći da gledaju odabrane bioskopske hitove.

Sutra, sa početkom u 17 časova biće prikazana dečija animirana avantura "Frozen 2" u sinhronizovanoj verziji, od 19 časova na repertoaru je domaći film "Otac" koji je na ovogodišnjem Berlinalu osvojio nagradu publike, a poslenji film te večeri, sa početkom u 21 čas biće američka akcija "Loši momci zauvek".

Od 3. septembra bioskop nastavlja sa svojim redovnim repertoarom na kom će se naći novi filmski naslovi kao što su Novi mutanti, Tenet, Martin Eden i mnogi drugi filmovi.

Rad bioskopa Eurocinema sprovodiće se uz poštovanje svih mera bezbednosti. U bioskopskoj sali raspored sedenja je izmenjen i podrazumeva razmak od jednog sedišta između posetilaca. Maksimalan broj posetilaca je 90. Ukoliko posetioci dolaze u paru ili u manjoj grupi (do šest  osoba) mogu da sede jedan pored drugog. Pre ulaska u bioskopsku salu biće obavezna dezinfekcija ruku i obuće. Svi zaposleni i posetioci bioskopa imaće obavezu da nose zaštitnu masku u sali, foajelu i toaletu. Radi bolje organizovanosti i bezbednosti posetilaca blagajna bioskopa biće otvorena od 8 do 23 časa. Iz bioskopa apeluju na sugrađane koji imaju simptome virusa, da ostanu kod kuće.

Ostale vesti iz ove kategorije