RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Završena prva virtuelna trka za kompanije u Srbiji

Redakcija TV Subotica | 1. oktobar 2020. | 10:17 | Sport

Završena prva virtuelna trka za kompanije u Srbiji

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u našoj zemlji je ove godine, iz svima poznatih razloga, održan u onlajn formatu. S obzirom na najavu drugog talasa epidemije koronavirusa i nakon otkazivanja gotovo svih sportskih takmičenja, ali i poslovnih konferencija u zemlji i svetu, organizatori su odlučili da sportski motivišu poslodavce i zaposlene tako što su organizovali onlajn trku, a kao prioritet su postavili bezbednost svih učesnika.

Popularna ulična trka na 5km i najveći tim bilding događaj u zemlji do sada je okupio više od 700 najfit kompanija i 10.000 zaposlenih iz Beograda, Niša, Novog Sada i Subotice. Za organizatora je sada bio veliki izazov da i ove godine okupe dovoljan broj učesnika, a prema rečima direktora trke Veroljuba Zmijanca, u tome su i uspeli.

Za humanitarni aspekt trke pobrinuli su se ljudi iz Fondacije Ana i Vlade Divac. Od svake plaćene kotizacije odvojiće se 120 dinara za Fond za mlade stipendiste koji podržava najbolje učenike iz socijalno ugroženih porodica. Do sada, Serbia Business Run i kompanije učesnici donirale su devet punih stipendija.

Foto: serbiabusinessrun.com

Ostale vesti iz ove kategorije