RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Lokomotiva pobednik Kupa Subotice

Vlado Šućur | 12. oktobar 2020. | 12:47 | Sport

Lokomotiva pobednik Kupa Subotice

Fudbalski klub Lokomtiva savladao je Udarnik posle boljeg izvođenja penala rezultatom 5 - 3 pošto je i posle produžetaka bilo 1-1 i tako osvojio pehar namenjen pobedniku Kupa Subotice.

Lokomotiva je potvrdila dobre igre iz minule sezone u Gradskoj fudbalskoj ligi i zasluženo osvojila prvo mesto. Finalni meč odigran je na glavnom terenu Gradskog stadiona a ekipe su prikazale kvalitetan  fudbal. Posle nekoliko neiskorištenih prilika na obe strane prvi pogodak postigao je iskusni Igor Kozoš i Udarnik je poveo 1 - 0. Očekivani odgovor Lokomotive stigao je početkom drugog poluvremena kada je precizan bio Lukić za 1-1. Timovi su igrali disciplinovanu odbranu do kraja a a sporadične prilike nisu bile dovoljne za novi gol pa se i posle produžetaka stiglo do izvođenja penala.

Posle prečke i promašaja fubalera Udarnika igrači Lokomotive su bili koncentrisani i slavili konačnim rezultatom 5 - 3. Član gradskog veća Subotice zadužen za zdravstvo i oblast socijalne zaštite Ilija Đukanović koji je nekada i sam delio pravdu na fudbalskim mečevima uručio je priznanja sudijama, sekretar GFS – a Tadija Stantić podelio je medalje finalistima a članica gradskog veća zadužena za sport Nataša Aleksić predala je pehar kapitenu Lokomotive Strahinji Maruniću čime je završeno lepo fudbalsko veče u Subotici.

Ostale vesti iz ove kategorije