RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

KDT Spartak je šampion Srbije po 22. put!

Vlado Šućur | 26. oktobar 2020. | 19:49 | Sport

KDT Spartak je šampion Srbije po 22. put!

Protekle nedelje, 24. oktobra, u Baču je održano pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore kao i finalni turnir ekipnog prvenstva Srbije, Gala kup Srbije i i Turnir grada Bača.

Na finalnom turniru ekipnog prvenstva Srbije Klub dizača tegova Spartak je osvojio prvo mesto i tako 16. put uzastopno postao  šampion naše zemlje, a ukupno 22. put u svojoj istoriji.  Novi uspeh je potvrda dugogodišnjeg i kontinuiranog rada u klubu. Temelje razvoja ovog učvrstio je proslavljeni trener Stipan Vert a njegovi učenici na čelu sa braćom Kajdoči, trenerom i takmičarem Ervinom Rožnjikom i mladim snagama nastavljaju dominaciju.

Na putu do nove titule za KDT Spartak nastupili su  Anika Andrija, Apro Danijel, Kajdoči Tamaš, Kajdoči Tivadar, Rožnjik Ervin i Zovko Gordan. U konačnom plasmanu  novi – stari šampion postao je  KDT Spartak  iz Subotice, KDT Partizan  iz Beograda je bio drugi a treće mesto osvojio je domaći klub, KDT Herkules  iz Bača.   

Tekst je objavljen u okviru projekta "Sportvizija", koji je  sufinansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Njegov sadržaj ne odražava nužno zvaničan stav sufinansijera.                

Ostale vesti iz ove kategorije