RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Kik boks klub “Top Fajter“ ostvaruje zavidne rezultate uprkos epidemiji

Nikola Bulatović | 1. april 2021. | 10:56 | Sport

Kik boks klub “Top Fajter“ ostvaruje zavidne rezultate uprkos epidemiji

U kik boks klubu „Top Fajter“, bez obzira na epidemiološku situaciju i mere, pronalaze način da treniraju, ali i da postižu zapažene rezultate.  Najveće probleme imali su početkom epidemije, jer nisu bili u mogućnosti da treniraju. Kako su mere popuštale, sportski duh i želja za uspehom učinili su svoje, pa se klub, uprkos teškoćama, prilagodio trenutnoj situaciji.

Takmičenja su organizovana po drugačijim principima, što je zahtevalo dodatne napore, međutim,  uspešno su prevazišli i ove probleme.

Klub ima takmičare u boksu, kik boksu i vušu sandi. U sve tri discipline 2020. su ostvarili zavidne rezultate: na prvenstvima Srbije i Vojvodine osvojili su tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju, a trener Alen Heralić proglašen je za najboljeg seniorskog boksera 4. kola Regionalne lige. Trenutno  vredno rade na ostvarenju planova zacrtanih u ovoj godini.

Kik boks klub je osnovan 2018. godine, a svi koji su zainteresovani da im se priključe, mogu to učiniti u prostorijama koje se nalaze na Trgu Jakaba i Komora br. 35, u blizini Mlečne pijace.

Ostale vesti iz ove kategorije