RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Hronika

Hapšenja i krivične prijave zbog trgovine narkoticima

Redakcija TV Subotica | 22. april 2021. | 08:37 | Hronika

Hapšenja i krivične prijave zbog trgovine narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su S. T. (1988) iz okoline Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i G. P. (1984) iz Subotice osumnjičenog za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U prvoj akciji, pretresom stana S. T. policija je pronašla automatsku pušku, karabin i veću količinu municije. U stanu G. P, u drugoj akciji, nađeno je oko 640 grama marihuane, stabljike kanabisa, pet sličica LSD, dve digitalne vagice i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u okviru akcije „Gnev”, pronašli su u stanu četrdesetdevetogodišnje Subotičanke oko 13 grama kokaina i lekove sa liste psihoaktivnih supstanci. Zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ostale vesti iz ove kategorije