RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Politehnička škola otvorila vrata za nove učenike

Nikola Bulatović | 20. maj 2021. | 11:39 | Društvo

Politehnička škola otvorila vrata za nove učenike

Naredne školske godine đaci će u Politehničkoj školi moći da se upišu na devet odeljenja u jedanaest obrazovnih profila koji su podeljenji na četiri oblasti rada, a nastava će se odvijati na tri jezika. Pored bogatog nastavnog programa, budući srednjoškolci učestvovaće u raznim projektima, sportskim aktivnostima, priredbama i sekcijama. Da je kvalitet znanja koji ova ustanova nudi na visokom nivou, rekli su nam maturanti koji su naglasili da su mnogo toga naučili, ali  i da su razvili kreativnost.

I ove, kao i prošle godine zbog epidemiološke situacije vrata škole su otvorena u virtuelnom svetu. Zainteresovani treba da odu na sajt škole i kliknu na odeljak „Otvorena vrata 2021“. Pored mnoštva informacija o smerovima, nastavi i vannastavnim aktivnostima budući učenici prilikom posete internet stranice mogu da vide i kako izgledaju prostorije škole.

Naš sagovornik kaže da decu koja upišu Politehničku školu čeka perspektivna budućnost, a kao jednu od prednosti istakao je mogućnost da školovanje nastave u Subotici na Građevinskom fakultetu.

U Politehničkoj školi naredne godine ima mesta za 260 novih đaka.

Ostale vesti iz ove kategorije