RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

GrO SNS: Podrška Vučiću

Redakcija TV Subotica | 23. jul 2021. | 12:30 | Politika

GrO SNS: Podrška Vučiću

„Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici  pruža apsolutnu i nepodeljenu podršku politici koju predstavlja Aleksandar Vučić, politici koja garantuje stabilnost, budućnost i kontinuitet jačanja Srbije, i zato jednoglasno poručujemo, i pre održavanja kongresa stranke, da jedino  Aleksandar Vučić može predvoditi kako Srpsku naprednu stranku,  tako i državu Srbiju.
Našu zemlju, koju u vremenu pred nama čekaju brojne krupne odluke u spoljnjoj i unutrašnjoj politici, ne može da vodi niko osim snažnog lidera kakav je Aleksandar Vučić, koji jedini u tako složenim okolnostima u Srbiji može da očuva stabilnost i samostalnost, i da nastavi svoj razvoj.
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici zato pruža punu podršku  Aleksandru Vučiću u doslednoj borbi za budućnost Srbije. Alternativa miru ne postoji, a uverili smo se da mir samo na rečima nije dovoljan, da se na miru mora kontinuirano raditi.
Samo odgovoran političar kakav je Aleksandar Vučić,  može na delu pokazati jednaku posvećenost i razvoju Srbije na unutrašnjem planu koliko i jačanju uloge države Srbije u svetu, i zato njegova pozicija mora biti ojačana.
Članstvo Srpske napredne stranke u Subotici ima puno poverenje u politiku koju predsednik sprovodi, a  koja će i nama ali i budućim naraštajima, doneti miran život i bolju budućnost.
Iza Aleksandra Vučića  stoje rezultati koji su vidljivi na svakom koraku, uspesi koji su prepoznatljivi i podrška građana iskazana na izborima koja je veća nego ikada.
Boreći se za nacionalne interese Srbije i gradeći kvalitetne odnose sa svima, podržavamo borbu predsednika da od Srbije napravi zemlju dostojnu naših predaka, ali i naših potomaka,  i borbu protiv svih onih koji žele da Srbiju vide na  kolenima.
Pod njegovim vođstvom Srbija vodi politiku ozbiljnosti vodeći se interesima Srbije i srpskog naroda, politiku koja ne poznaje nasilje nego mudrost.
Zato nema boljeg kanditata za predsednika  stranke od Aleksandra Vučića, jer je to jedini put da  nastavimo dalje razvoj Srbije i ne dozvolimo da se uruši sve što je Srbija pod njegovim liderstvom uradila.”

Gradski odbor SNS Subotica

Ostale vesti iz ove kategorije