RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

„Subotica-trans“ vozi putnike i do turističkih destinacija

Marijana Tolimir | 10. septembar 2021. | 09:23 | Turizam

„Subotica-trans“ vozi putnike i do turističkih destinacija

Turistička agencija „Subotica-transa“ ponovo nudi jednodnevne izlete i aranžmane s više noćenja. Kako ističu u agenciji, situacija sa kovidom nažalost diktira putovanja, zbog čega su se više okrenuli ka Srbiji i otkrili Subotičanima atraktivne destinacije. Putuje se i u susedne zemlje gde nema posebnih uslova za ulazak, poput Bosne i Hercegovine i Mađarske, a konstantno se osmišljavaju nove ture, pa je tako u planu višednevni aranžman za Neum.

Po rečima v.d. direktora „Subotica-transa“, Dejana Ljubisavljevića, Turistička agencija je imala oscilacije kao i korona, ali je najvažnije da putnici dolaze zadovoljni s putovanja.

Kako ističe Ljubisavljević, „Subotica-trans“ je funkcionisao i u najtežim trenucima kao deo sistema lokalne samouprave i niko nije ostavljen bez prevoza, što smatraju za veliki uspeh.

Iz „Subotica-transa“ pozivaju Subotičane da dođu u agenciju koja se nalazi u Matka Vukovića 9, ili da posete njihov sajt turizam.sutrans.rs kako bi se informisali o aranžmanima. Cene za jednodnevne izlete se kreću od 2000 do 3000 dinara, dok višednevni staju od 5000 do 8000 dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije