RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

U toku je sezonsko sniženje

Nina Kovačević | 29. januar 2019. | 14:20 | Društvo

U toku je sezonsko sniženje

Tradicionalna zimska rasprodaja počela je uoči novogodišnjih praznika, a nastavila se i u januaru. Sve do oko polovine februara, odeća i obuća može se kupiti po cenama sniženim i do 50 odsto.

Subotičani kažu da su budžet namenjen za kupovinu odeće i obuće potrošili tokom praznika, a da i inače retko kupuju, jer su plate i penzije male. Sniženja, ističu, nisu realna, jer kako kažu, prodavci prvo podignu cene, a zatim ih spuste.

Prodavci, s druge strane,  tvrde da su sniženja realna. Ističu da se neretko dešava da ljudi kupuju letnju garderobu tokom zime i obrnuto, jer su cene te robe tada još pristupačnije. Na sniženju se trenutno nalaze zimske jakne, majice dugih i kratkih rukava, džemperi, farmerke i haljine, a popusti se kreću do 50 posto.

Nove, prolećne kolekcije a sa njima i nove cene, u prodavnice stižu narednih dana. Do tada, prošetajte gradom, budite uporni i možda i nađete neki lep komad garderobe ili par obuće po povoljnim cenama, u svakom slučaju, povoljnijim od onih koje nas čekaju sledeće zime.

Ostale vesti iz ove kategorije