RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Još uvek možete rezervisati letovanje po povoljnijim cenama

Aleksandra Orlić | 1. februar 2019. | 14:31 | Turizam

Još uvek možete rezervisati letovanje po povoljnijim cenama

First minute ponude za letovanje u 2019. godini, trajaće i tokom februara, u okviru kojih će popularne destinacije moći da se rezervišu po cenama sniženim i do 10 odsto.

Prvi aranžmani za letovanje u ovoj godini prodati su još u oktobru prošle godine, jer su se popularne first minut ponude mogle pronaći po cenama sniženim od 15 do 20 odsto. Godišnji odmor u toplim krajevima moći će da se uplati po povoljnijim cenama i do kraja februara, uz nešto manji popust, od 10 posto. Kao i prethodnih godina, najveći broj sugrađana odlučuje se da svoj letnji odmor provede u Grčkoj, tačnije u Olimpijskoj regiji, na Halkidikiju, prvom ili drugom tzv. prstu.

Pored zemlje Olimpijskih igara, maslina i bogova, koja je i najpovoljnija destinacija, na velika vrata ponovo su se vratili Egipat i Turska. Turska beleži najveći porast prodatih aranžmana ove sezone, te je većina smeštajnih kapaciteta za mesec jul  već rasprodata. Ranije rezervacije letovanja imaju brojne prednosti, jer je pored popusta na uplate u celosti omogućeno i plaćanje na rate i to sa periodom otplate do čak dve nedelje pred polazak na odabranu destinaciju. U turističkim agencijama, apeluju na građane da se pored  pronalaska najpovoljnijih ponuda, posvete i  dobro informišu kakvo je mesto i hotel koji biraju, jer se dešava da je cena preovlađujući faktor pri odabiru, koji kasnije neretko rezultira razočarenjem.

One koji se još nisu odlučili gde će provesti svoj godišnji odmor, očekuje Sajam turizma koji se održava od 21. do 24. februara u Beogradu, na kome će veliki broj turističkih agencija predstaviti svoje ovogodišnje ponude za letnju sezonu.

Ostale vesti iz ove kategorije