RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

U „Kizuru“ novi tereni za nove pobede

Nina Kovačević | 8. maj 2019. | 13:26 | Društvo

U „Kizuru“ novi tereni za nove pobede

U Osnovnoj školi „Kizur Ištvan“  u toku su završni  radovi na uređenju rukometno-fudbalskog terena. Sredstva u iznosu od 3 miliona dinara obezbedili su Grad i Pokrajina.

Đaci osnovne škole „Kizur Ištvan“ rekli su nam da im se veoma dopada što je stari i neravan, zamenio nov teren za rukomet i fudbal. Iako se na fudbalskom još čeka postavka novih golova, odbojkaški teren i nova mreža spremni su za timove željne novih pobeda.

Iz škole poručuju da će uređenjem sportskih terena biti poboljšani uslovi za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja i postizanje novih sportskih uspeha. Osim toga, nakon postavljanja zaštitne ograde, tribina i reflektora, biće stvoreni uslovi za održavanje sportskih događaja na višem nivou.

U ovoj osnovnoj školi koju pohađa 720 đaka uskoro će se na novim terenima osim odbojke zaigrati fudbal i rukomet, za nekoliko dana počinju radovi na uređenju košarkaškog terena, a u narednom periodu planirano je postavljanje poligona za nastavu o bezbednosti saobraćaja i trkačke staze.

Ostale vesti iz ove kategorije