RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

U Subotici održana sednica Predsedništva Pokreta socijalista

Redakcija TV Subotica | 13. novembar 2019. | 13:25 | Politika

U Subotici održana sednica Predsedništva Pokreta socijalista

Pokret socijalista je juče u Subotici održao zajedničku sednicu Predsedništva partije i Predsedništva Aktiva žena, a sednici su prisustvovali i funkcioneri Gradskog odbora. Sa sednice je poručeno da Pokret socijalista ne menja strane i vrednosti za koje se bori.

"Pokret socijalista ne menja strane i Pokret socijalista će nastaviti da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju", kazali su iz PS.

Generalni sekretar PS-a Predrag Vuletić ocenio je da  gradska vlast u Subotici pokazuje izuzetnu brigu i odgovornost prema građanima Subotice i razvoju grada.

"Pokret socijalista podržava gradsku vlast i Gradski odbor SNS i izuzetno ceni sve ono što gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom čini za Subotičane.Gradonačelnik Laban je marljivim radom apsolutno opravdao poverenje građana Subotice. Investicije, nova radna mesta, ulaganje u infrastrukturu, socijalnu zaštitu i kulturu predstavljaju suštinu politike Labana i SNS, a to jeste izuzetno važno za građane i njihov bolji kvalitet života, koji se u Subotici i te kako vidi i oseća. "

Funkcioneri Pokreta još jednom su osudili neprimerena ponašanja, uvrede i nasilje koje opozicija predvođena Đilasom, Jeremićem i Obradovićem primenjuje na sve one koji drugačije misle. 

"Jedini smisao politike Đilasa, Jeremića i Obradovića je duboka mržnja prem Vučiću", zaključuje PS.

Ostale vesti iz ove kategorije